Friday, February 6, 2009

Kehebatan Marketing Plan Uptrend

Marketing Plan Uptrend


Biarlah kami berterus terang saja, walaupun terpaksa membuat anda sedikit kecil hati. Jika anda mengharapkan penjelasan yang terlalu terperinci tentang mekanisma plan pemasaran Uptrend, maaf saya tidak dapat melakukannya dalam laman web ini. Saya cuba menerangkan konsep asas bisnes ini yang telah terbukti cemerlang dengan melahirkan lebih 50 orang jutawan dalam tempuh tidak sampai 4 tahun. Bukti apa lagi yang anda mahu? Anda perlu sedar, janganlah cuba menguasai semua ilmu sebelum bermula. Anda juga tidak perlu menjadi pengkaji sistem. Cukuplah pihak syarikat membelanjakan jutaan ringgit melantik pakar2 MLM mengkaji sistem ini. Pakar2 telah mengesahkan sistem ini menyediakan peluang mencipta kejayaan dan kekayaan.

Cara kami memastikan marketing plan sesuatu company MLM itu berkesan adalah mudah. Kita lihat pada bukti-bukti yang ada.

1. And pernah pergi ke HQ Zhulian? Belum? Cuba pergi lihat dan tengok dengan mata anda sendiri apa kereta meraka pakai. Rata2 pakai BMW atau pun Mercedes. Ini membuktikan bahawa Zhulian mempunyai Marketing Plan yg berkesan.

2. Anda pernah pergi ke HQ Herbalife atau Amway? Kereta mewah seperti BMW bersusun depan HQ mereka. Bukti bahawa Marketing Plan Herbalife dan Amway berkesan.

3.Pernah ke Uptrend? hmmmm.....teruskan membaca...

Apa yg hendak kami simpulkan disini, banyak MLM yg bagus2 di luar sana.
Kalau marketing plan Uptrend tidak boleh buat duit, bagaimana mungkin Uptrend mencipta 50 Jutawan dalam masa 4 tahun.





Ada yang masih ragu-ragu dengan "Marketing Plan" Uptrend?


6 comments:

  1. biler giliran aku nk amik gmbr cm diorg ni!!
    excellent2...ari2 +ve

    ReplyDelete
  2. beberapa bulan lagi..cepat2 siapkan FYP..senang nak gerak laju :D

    ReplyDelete
  3. Pada pendapat saya kalau nak sertai BIZ MLM,kt mesti tgok 4 perkara...1-SYARIKAT 2-PRODUK 3-BIZ PLAN 4-Diri sendiri.

    Fakta pertama:
    If i want to do biz,i will choose network marketing..DONALD TRUMP (The apperentice)

    U must choose a needs product(keperluan) unique product(Syarikat lain x da),no competitor(x da saingan),cheap (murah),and quality (berkualiti),low refuse rate (kadar penolakan yg rendah)..PETE BILLAC (HOW TO SUCCES IN NETWORKING)

    Dan semakin hari mcm2 syarikat baru keluar dgn memperagakan product yag sama.

    mcm mana nk berjaya.

    orang yg berjaya adalah orang yg awal join,tp klu bru hr ni nk join bende ni,mmg sakit bro.
    yela nk convince org suruh minum kopi padahal kat kedai pon ada(lg murah),dan mcm2 lg produk seperti penapis air,krim,spirulina,aroma therapi dll.semua ni sampingan je,ade bagus,xde ok jer.bukan keperluan,setiap bulan ade je product baru,nak kena study lg,,,adoi...

    Seperti saranan Pete Billac,klu nak sertai MLM,pilih lah PRODUCT sepeti apa yg dikatakan td..

    KLU NAK SHOW BIZ PLAN PON TAKOT maknaya saudara pon sebenarnya x YAKIN dgn syarikat ni..

    Ikhlas sharing:
    Prof Madya Dr KAMARUDDIN
    Specialist marketing and BIZ planning.

    ReplyDelete
  4. jomjoin score A..SMS 0103699677

    ReplyDelete
  5. plan uptrend ne sentiasa berubah-ubah ke?

    ReplyDelete